Nybyggeri - byg nyt hus

Så længe du har tegningerne, så klarer vi jeres nybyggeri for dig. Vi står typisk for hovedentreprisen, alt efter størrelsen på opgaven. Vi står rigtig gerne for styringen af dit nybyggeri, da vi mener at jo færre led der er i processen, jo bedre er det.

​Byg nyt hus hos fagfolk med 13 års erfaring inden for nybyggeri

Søger du en håndværker til dit nybyggeri omkring Nordsjælland og Storkøbenhavn? Så kan vi hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS hjælpe dig med dit projekt.

​Med mere end 13 år i branchen inden for hus- og nybyggeri har vi fingeren på pulsen og ved hvad vores kunder vil have, når de vil bygge nyt hus.

Vi har faste samarbejdspartnere i form af murere, ingeniører, elektrikere, blikkenslagere og malere, så vi kan nemt varetage alle typer opgaver til dit nybyggeri.

​Kender du selv en håndværker du gerne vil have tilknyttet dit nybyggeri er dette selvfølgelig også en mulighed.

​Derfor skal du vælge Plahn & Trier til dit nybyggeri

Du skal vælge Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS hvis du ønsker en sparrings- og samarbejdspartner hvis kendetegn er håndværk til skarpe priser, god kvalitet og konkurrencedygtige løsninger.

​Vores materialer til nybyg er nøje udvalgt, hvilket sikrer dig et flot og funktionelt design som fremhæver de smukke detaljer materialerne.

​Ring på telefon 23 45 61 31​ eller 20 75 95 92 idag for at høre nærmere om dine muligheder for at få bygget nyt hus.

Kontakt os

Firmainfo