Nyt køkken

​I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

​Få monteret dit nye køkken

Er du på udkig efter at få monteret dit drømmekøkken eller ønsker du blot, at få udskiftet det gamle slidte køkken med et nyt? Så kan du trygt vælge Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS som din faste samarbejdspartner. Vi har tilfredse kunder, og klarer opgaver på hele Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Vælger du os til at montere dit nye køkken, så hjælper vi med at rive det gamle køkken ned og sætte det nye op – hurtigt og nemt.

Hos Plahn & Trier laver vi ikke køkkener fra bunden, men vi monterer og tilretter køkkener fra alle producenter, hvilket gør at vi har en rigtig bred erfaring med hvad der rører sig indenfor køkkener – du er meget velkommen til at trække på denne viden inden du bestiller fra producenten. Især hvis du havde påregnet at du skulle have professionelle – os – til at sætte det op.

Nyt køkken - Det skal du være opmærksom på

Inden du vælger os til montering af nyt køkken er det vigtigt, at du selv har tiltænkt at købe dit nye køkken fra leverandøren. På denne måde sikre vi, at vi kan gå i gang med opsætningen så snart det er leveret hos dig. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål vedrørende hvilket køkken, du skal vælge til netop din drømme køkken? Så skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon; 23 45 61 31 eller 20 75 95 92, hvor vi vil sidde klar til at rådgive og vejlede dig.

Kontakt os