Nyt køkken

Nyt køkken i Holte og resten af Nordsjælland

Går du overvejer at få et nyt køkken?

Så kan vi hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering og tilretning af køkkener i Holte og omegn. Vi står derfor klar til at varetage din opgave med et nyt køkken.

Kontakt os og hør mere

Skab fornyelse i boligen med et nyt køkken

I ethvert hjem spiller køkkenet en utrolig vigtig rolle, da det er et af de mest benyttede rum i boligen. Køkkenet bruges som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær.

Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Med et nyt køkken har du mulighed for at skabe et helt nyt udseende, som passer til dine behov og ønsker. Det kan både være designmæssigt og funktionsmæssigt, hvis du f.eks. skal have flere skabe eller have plads til en opvaskemaskine.

Lad os stå for monteringen af dit nye køkken

Er du på udkig efter at få monteret dit drømmekøkken eller ønsker du blot, at få udskiftet det gamle slidte køkken med et nyt? Så kan du trygt vælge Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS som din faste samarbejdspartner. Vi har tilfredse kunder, og klarer opgaver på hele Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Når du vælger os til at stå for monteringen af dit nye køkken, så hjælper vi med at rive det gamle køkken ned og sætte det nye op - hurtigt og nemt. På den måde slipper du for at stå for det store arbejde med at rive det gamle køkken ned.

Hos Plahn & Trier laver vi ikke køkkener fra bunden, men vi monterer og tilretter køkkener fra alle producenter, hvilket gør at vi har en rigtig bred erfaring med hvad der rører sig indenfor køkkener.

Denne viden er du meget velkommen til at trække på inden du bestiller fra producenten. Især hvis du havde i tankerne, at du skulle have professionelle – os – til at sætte det op.

Vigtigt at vide er, at når du ønsker at få os til at montere og tilrette dit nye køkken, så er det vigtigt, at du selv har tiltænkt at købe dit nye køkken fra leverandøren. På denne måde sikre vi, at vi kan gå i gang med opsætningen så snart, det er leveret hos dig.

Kontakt os og hør mere om dit nye køkken

Uanset om du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende hvilket køkken du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til enten Tim på tlf. 23 45 61 31 eller Kevin på tlf. 20 75 95 92, og få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os