Tilbygning til hus i Holte og omegn

Vi tager gerne ansvaret for din tilbygning ved at tage hovedentreprisen. Så sikrer du, at vi står for koordineringen af projektet, og at du ikke skal have styr på mange forskellige håndværkere.

​Vi hjælper dig med den næste tilbygning

Har du en drøm om en boligudvidelse i form af en tilbygning til dit hus eller sommerhus, enten i form af en ny carport, flere værelser, en karnap eller måske en udestue?

​Vi har hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS mere end 13 års erfaring som leverandør og sparringspartner før, under- og efter konstruktionen af en tilbygning.

​Vi er specialister i at sikre at alle lovkrav overholdes ligesom vi gerne hjælper dig med de arkitektoniske overvejelser – vi kræver dog, at du som kunde selv leverer tegningerne til din kommende tilbygning.​

Flere års ekspertise inden for tilbygninger

Når du får lavet en tilbygning med os, har du har altid mulighed for selv at tilknytte din egen murer eller anden håndværker til opgaven.

​Ellers er det oplagt at vælge at benytte vores nøje udvalgte samarbejdspartnere som står klar med mange års ekspertise inden for deres respektive områder, således at kommer godt i gang med din tilbygning.

Få et skarpt tilbud på en tilbygning i Holte og omegn

​Skal du have hjælp til din at komme igang med din tilbygning? Så kan du kontakte os på telefon; 23 45 61 31 eller 20 75 95 92​, hvor vores eksperter vil sidde klar til at besvare dine spørgsmål. Ring ind allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os