Nyt gulv

Nyt gulv i Holte og resten af Nordsjælland

Er dit gulv begyndt at blive slidt og trænger det til blive erstattet af et nyt?

Hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS har vi over 20 års erfaring med lægning af gulve. Vil tilbyder derfor at lægge et nyt gulv uanset om det er tale om et flydende eller et massivt gulv.

Kontakt os og hør mere

Nyt gulv - Dét skal du være opmærksom på

Når man går med tanker om et nyt gulv, er der flere overvejelser man bør gøre sig. Der findes f.eks fordele og ulemper ved alle typer gulv. Det er derfor vigtigt, at man vælger den type gulv, der passer til ens egne krav og vedligeholdelse, rengøring og økonomi. 

Andre faktorer du bør overveje når du overveje at få lagt et nyt gulv er:

  • Hvilken belægning skal der være på gulvene? 
  • Skal der være et specielt underlag?
  • Hvilke materialer og farver skal der bruges til gulvet?
  • Hvilke krav stilles der til skridsikkerhed?
  • Hvordan skal gulvet være i forhold til rengøring og vedligeholdelse?

Hvis du er i tvivl om nogle af de ovenstående faktorer, så står vi altid klar til at give råd og vejledning. Som erfaren tømrer og snedker ønsker vi altid at du skal få dit absolut drømmegulv.

Vi lægger nyt gulv med stor erfaring

 Når vi lægger dit nye gulv, så gør vi det i én arbejdsgang. Vi sørger derfor for ikke at rode i dit hjem i flere dage, når vi skal lægge et nyt gulv, såfremt at opgaven tillader det. Ydermere fjernet vi glædeligt dit gamle gulv, retter til og derefter lægger dit nye gulv samme dag.

Få et nyt gulv ud fra dine krav og behov

Hvis du ønsker at se nogle konkrete prøver på de typer gulve vi lægger, så kan vi til enhver tid være behjælpelige med dette. Vi tager som regel et bræt med som prøve for at finde den helt rigtige type af nyt gulv til netop din opgave. 

Det er netop denne tilgang som gør, at vi hurtigt og nemt opfylder vores kunders krav og behov. I samme omgang kan vi komme ind på, hvad det vil koste at lægge dit nye gulv med den pågældende prøve.

Kontakt os og hør mere om dit nye gulv

Uanset om du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende hvilken type gulv du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til enten Tim på tlf. 23 45 61 31 eller Kevin på tlf. 20 75 95 92, og få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os