Opsætning af hegn

Opsætning af hegn i Holte og resten af Nordsjælland

Har du brug for hjælp til opsætning af hegn?

Går du med tanker om at få et nyt til din have, terrasse eller et helt tredje sted? Så kan vi hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS hjælpe dig. Vi kan stå for opsætning af hegn i mange forskellige varianter.

Vi har over 20 års erfaring med blandt andet opsætning af hegne, for vores kunder i Holte og resten af Nordsjælland. Så skal du have opsat et hegn i det område, er vi uden tvivl den ideelle samarbejdspartner. Vores mange års erfaring og sans for detaljen vil med garanti sikre dig et smukt slutresultat, som du vil få glæde af i mange år.

Kontakt os og hør mere

Hvilken type hegn passer til dine drømme?

Når det gælder hvilken type hegn du skal vælge, har du et hav af forskellige muligheder. Du kan få en langt række hegnstyper, som alle har forskellige udtryk og højder, der hver især sætter sit helt unikke udtryk på omgivelserne. Nogen hegnstyper kan f.eks. være:

  • Pileflethegn
  • Bræddehegn
  • Raftehegn
  • Havehegn
  • og mange flere!

Ethvert hegn kan i teorien passe godt ind i haven, hvis det bliver placeret i den korrekte kontekst. Udfordringen ligger i at finde frem til den type hegn, der passer ind i ens eget behov og ønskede udtryk. Nogle typiske overvejelser er f.eks. 

  • Skal hegnet sættes op i haven?
  • Skal den skærme for blæsten når du sidder på terrassen?
  • Skal den afgrænse haven eller indkørslen?

Opsætning af hegn - Dét skal du vide

Uanset om du i fællesskab med din nabo har aftalte at sætte et hegn op eller ej, så er der visse regler der skal overholdes i led med opsætning af hegn.

Skal hegnet sættes op på din egen grund kan du give det en højde på 180 cm plus afstanden fra skellet og hen til hegnet. Hegnet må dog ikke være til større gene for naboen end et fælleshegn. Dette betyder, at afhængig af situationen kan du blive tvunget til at opsætte et lavere hegn.

Hvis hegnet ikke skal opsættes på din grund, men derimod på skellet, så gælder reglerne for det pågældende område. Det er dog meget normalt, at et hegn maksimalt må have en højde på omtrent 2 meter. 

Du kan aftale en højde med din nabo så længe den er inden for parametrene. Det er altid en god ide at lave en skriftlig aftale så du har din og din nabos underskrift på aftalen. 

Kontakt os og hør mere om dit nye hegn

Uanset om du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende hvilken type hegn du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til enten Tim på tlf. 23 45 61 31 eller Kevin på tlf. 20 75 95 92, og få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os