Træterrasse

Få en flot træterrasse i Holte og resten af Nordsjælland

Går du med tanker om at få lavet en smuk træterrasse?

Hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS har vi mange års erfaring med alverdens træterrasser. Vi har over 20 års erfaring i branchen og vi er uden tvivl den ideelle samarbejdspartner. 

Vores mange års erfaring og sans for detaljen vil med garanti sikre dig et smukt slutresultat, som du vil få glæde af i mange år. Så mangler du en kvalitetsbevidst og professionel håndværker til at varetage byggeriet af din nye træterrasse, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Få en træterrasse, der passer til dine drømme

En træterrasse er et perfekt sted at nyde sin have. Her kan du nyde de lune sommerdage med grill eller afslapning i selskab med familien og vennerne.

Hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS sørger tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Når du går med tanker om at få lagt en træterrasse, så er der en masse forskellige muligheder, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Det er dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser såsom:

  • Hvor stor skal træterrassen være?
  • Hvilke træsorter skal terrassen laves af?
  • Skal træterrassen have en bestemt opbygning?
  • Hvor skal terrassen placeres i haven 
  • Hvordan skal den placeres ift. sol og vind?
  • Skal træterrassen have bestemte egenskaber?

Uanset hvilken type træsort der skal bruges til din nye træterrasse, så sørger vi altid for at imødekomme kundens forventninger på bedst muligt vis. Vi indgår altid en tæt dialog med kunden, hvori vi tager udgangspunkt i kundens krav og behov. På den måde opstår der ingen misforståelser. 

Kontakt os og hør mere om din nye træterrasse

Uanset om du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende hvilken type træterrasse der passer til din have, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til enten Tim på tlf. 23 45 61 31 eller Kevin på tlf. 20 75 95 92, og få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os