Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Holte og resten af Nordsjælland

Trænger de gamle vinduer og døre til at blive skiftet ud?

Hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS har vi over 20 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi står derfor til enhver tid klar til at hjælpe dig med at få udskiftet dine vinduer og døre.

Kontakt os og hør mere

Vi benytter vinduer fra samtlige leverandører

Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS har specialiseret sig i montering af nye vinduer og døre. ​Vi tilbyder stort set alt indenfor vinduer og døre - Vores foretrukne leverandører:

  • KPK
  • Bøjsø
  • Rationel
  • Velux

Vi foretrækker disse leverandører grundet deres høje kvalitet. Vi har leveret og udskiftet utallige vinduer og døre med produkter for disse leverandører og både os og vores kunder har været tilfredse med kvaliteten af produkterne.

Lad os stå for udskiftningen af dine vinduer og døre

Hos Plahn & Trier Tømrer & Snedkerfirma ApS har vi mange års erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Hvad enten der er tale om ovenlysvinduer eller normale vinduer, så kan du trygt benytte os til opgaven. Vi sætter altid kunden i højsædet, hvilket vores unikke tilgang til opgaven understreger.

I den forbindelse tager vi selv ud til kunden og følger op på opgaven for at se om der er andet der skal skiftes ud udover de vinduer og døre der er tale om, samt at sikre de korrekte mål til vores leverandører, hvis de eksisterende vinduer og døre ikke står til at redde.

​Vi skifter også vinduespladerne

Vi har over 20 års erfaring i branchen, og du har altid mulighed for at få skiftet dine vinduesplader, lysninger, indfatninger og fodpaneler, hvad enten det er i privat- eller erhvervsøjemed.

Kontakt os og hør mere om vores udskiftning af vinduer og døre

Uanset om du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende hvilken type vindue eller dør du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til enten Tim på tlf. 23 45 61 31 eller Kevin på tlf. 20 75 95 92, og få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​-​Vi leverer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn!

Kontakt os